2021-09-19 07:50:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma jött el az ideje, hogy harmóniát teremts az álmok és a valóság között

Napi horoszkóp szeptember 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint talán ma kicsit többet kell tenned az otthonod rendezettségéért, de szerencsére még a szokottnál is energikusabbnak érezheted magad, így nem gond a házimunka. Ebbe a napba akár még egy kis sportolás is belefér. Este pedig valaki megosztj a veled az érzéseit, amiért csakis hálás lehetsz.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Háttérbe szorulhat ma a szerelem, ami pedig elég nagy szó nálad, és helyette valamilyen munkálkodás veszi át a fő szerepet. Pedig a hétvége pihenésre, és a kapcsolatok ápolására szolgál. A munka megvár holnap is.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy rendkívül érdekes és szokatlan feladat minden erődet aktivizálja ezen a napon. Ha sikerrel oldod meg, az nagyban növelheti önbizalmadat. Végre elégedett lehetsz az eredményeivel. Azért, vedd észre azt is, aki szeret téged: az érzelmi életeddel is foglalkozz.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma jött el az ideje, hogy némi harmóniát teremts az álmok és a valóság, az illúziók és a reális tervek között. Ha ez nem sikerül, akkor az nagyon frusztráló lehet a számodra, és tele lehet feszültséggel. Kérj segítséget!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

E napon egy régebbi gond újra felmerülhet az életedben, ami roppantul bosszant. Ha így lenne, semmiképp se söpörd a szőnyeg alá, nézz vele szembe, mert később újra előjöhet. És lehet, hogy addigra a megoldás is elszelel. Ma viszont pontot tehetsz a végére.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap a szépség és költőiség jegyében telik el. Felejtsd el a hétköznapok nyűgeit! Ehhez természetesen a partneredre is szüksége lesz. Járj a kedvében, teljesítsd kívánságát!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem kell minden látszatnak felülni. Semmi sem olyan szélsőséges, amilyennek a képzeletedben látszik. Ha példaképet akarsz választani, akkor mindig inkább azt kövesse, aki keresi az utat, ne azt, aki azt állítja, hogy megtalálta.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A dolgosság nagy erény, de nem kell minden hétvégét a kötelességekkel tölteni. Így igazából csak elaprózod magad. A tehetség kibontakoztatásához néha pont az ellenkezőjére van szükség. Az idő az unalomban telik meg értelemmel.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A szürke, szomorú színekkel induló vasárnap is tud néha széppé és kellemessé válni, ha a lélek színekkel és fénnyel teli. Új dolgokat fedezhetsz fel maga körül, apróságoknak is lehet örülni. A jókedv is ragadós lehet.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Minden munkával, vállalkozásával kapcsolatos és anyagiakat érintő kérdéssel kapcsolatban szerencsés nap lehet ez. A bökkenő csak az, hogy mivel hétvége van, a családod ezt biztosan nem tolerálja. Próbáld meggyőzni őket.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mostanában nem kíméled magad, mindent bedob az érvényesülés érdekében. Hozod is a legjobb formád: elismerésekben, sikerekben nincs hiány. Jó azért néha lazítani is. Ma legjobb lenne, ha kikapcsolnád a telefont is. A karrier várhat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Sok álmodat valóra válthatod, még ha nem minden részletében is tökéletesen úgy, ahogy szeretted volna. Emlékezetes nap, szép pillanatokkal teli.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: